Cenergie klantentevredenheid

Als een opdrachtgever waar je een langdurige samenwerking mee hebt je team beloont met een tevredenheidsscore van 100% en die score ook nog uitgebreid motiveert dan worden we daar bij Cenergie heel erg blij van.

Het is natuurlijk altijd fijn om dergelijke schouderklopjes te krijgen. Dat betekent niet dat we nu op onze lauweren gaan rusten. We vinden elke feedback over onze samenwerking heel waardevol, ook als er verbeterpunten worden aangehaald waarmee we aan de slag kunnen gaan om de kwaliteit van onze samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen.

#topteam #kwaliteit #klantentevredenheid

Cenergie team

We hadden er lang naar uitgekeken om alle collega’s weer bij elkaar te zien. De Cenergie teamdagen 2021 waren een leuke mix van projectbezoek, samen sporten en veel fun. Wij blikken dan ook heel tevreden terug op deze tweedaagse uitstap met ons geweldige team.

Krijg jij zin om er volgende keer ook bij te zijn ? Solliciteer nu

Cenergie werkt samen met Provincie Antwerpen en de Universiteit Antwerpen aan het onderzoeksproject "De circulaire school, klaar voor 2050".  Het doel is om de transitie naar circulaire scholenbouw te versnellen door een modelstrategie uit te werken om scholenbouw circulair aan te pakken en de langetermijnvisie ontwikkeld voor Provincie Antwerpen bij uitbreiding in heel Vlaanderen uit te rollen. Het project "Circulaire school 2050" werd geselecteerd via een projectoproep gelanceerd door Vlaanderen Circulair ter ondersteuning van innovatieve bouwprojecten die de principes van circulair bouwen toepassen.

#CirculairBouwen #Scholenbouw #Vlaanderen Circulair

 

vacature expert elektriciteit

Cenergie zoekt een collega die mee richting wil geven aan de ontwikkeling van alles wat met duurzame elektrische installaties te maken heeft.

Is deze job in de groeiende wereld van energie-efficiëntie en circulair bouwen iets voor jou?

Reageer meteen op onze vacature

vacature consultant duurzaam bouwen

Zijn thema's als circulair en energieneutraal bouwen helemaal jouw ding?

Dan ben jij wellicht de extra collega die wij zoeken.

Reageer meteen op onze vacature

PTS Campus Mechelen heeft nood aan extra ruimte voor de Provinciale Tuinbouwschool. Voor het ontwerp van de nieuwbouwuitbreiding adviseerde Cenergie het team van Hasa architecten over de circulaire maatregelen en bepaalde ook het energieconcept. Om een goed zicht te krijgen op het belang van bepaalde maatregelen werden naast dynamische gebouwsimulaties ondermeer analyses gedaan in C-CalC en Totem.

Lees er meer over op Circubuild.be

Circulariteit draait nu vooral rond het (her)gebruik van bouwmaterialen. Op het vlak van technieken is er nog een hele stap te zetten. Een interessante leestip in dit verband is het artikel van de hand van Cenergie medewerkers Anne-Laure Maerckx en Sébastien Loreau, gepubliceerd op Ecobuild. https://lnkd.in/drmzikV
#sustainability #environment #circulareconomy #sustainable #Cenergie #recycling

Foto: Ophaling van een ventilatie-eenheid voor hergebruik © WTCB

Mundo-a werd bekroond als meest circulaire bouwproject door de jury van de Belgian Building Awards 2021. Daar zijn we best trots op.
Het bio-ecologisch passiefkantoor won eerder ook reeds de ARC19 Architectuur Award, waarbij naast de fascinerende stedenbouwkundige inpassing, ook vooral de radicale uitgangspunten op het gebied van circulair bouwen werden geprezen.
Bouwheer: Ethical Property Europe | Architectuur: B-architecten | Ontwerp speciale technieken & advies duurzaamheid, circulair bouwen en energie-effiëntie: Cenergie

Duurzaamheid is prioriteit nummer 1 geworden, ook in de bouwsector. Cenergie zoekt in ieder project het evenwicht tussen minimale milieu impact, maatschappelijke verantwoordelijkheid en economische haalbaarheid.  Uit respect voor de natuur maakt biodiversiteit deel uit van onze studies duurzaam bouwen.

#ForNature #Biodiversiteit #CO2Neutraliteit #Klimaatneutraal #CirculairBouwen #DuurzaamBouwen

Mundo-a prijkt tussen 7 projecten die in aanmerking komen voor de Belgian Building Awards 2021 in de categorie Circular Building.  Circulair bouwen is een nieuwe categorie in deze editie en bekroont het meest circulaire bouwproject.
Het bio-ecologisch passiefkantoor won eerder reeds de ARC19 Architectuur Award, waarbij door de jury, naast de fascinerende stedenbouwkundige inpassing, vooral de radicale uitgangspunten op het gebied van circulariteit werden geprezen.
Bouwheer: Ethical Property Europe | Architectuur: B-architecten | Ontwerp speciale technieken & advies duurzaamheid, circulair bouwen en energie-effiëntie: Cenergie
 

Om voor onze klanten het hoogste kwaliteitsniveau te behouden en de deskundigheid van ons team continu te bewaken, hebben we onze bedrijfsprocessen ontwikkeld om al onze projecten van opstart tot voltooiing kwaliteitsvol te structureren en te beheersen. Sinds 2018 worden ze jaarlijks gecontroleerd en gecertifieerd volgens de normen van het kwaliteitsmanagementsysteem EN ISO 9001 : 2015.

Het Italiaanse online archzine DIVISARE heeft een focus artikel gewijd aan het ecologische kantoorgebouw Mundo-a.

Fijn dat Cenergie haar expertise als adviseur duurzaamheid en circulair bouwen kon bijdragen aan dit vooruitstrevende passiefkantoor met een minimale ecologische voetafdruk.

Onder de vorm van een raamovereenkomst doet de afdeling Bouwkunde van het agentschap Facilitair Bedrijf een beroep op de gebundelde expertise van het team "BC architecten, Cenergie, Ceraa en Rotor" voor advies en projectbegeleiding rond GRO en circulariteit.