We streven ernaar om steeds een professionele en optimale kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. Cenergie heeft het ISO-9001:2015 kwaliteitslabel ontvangen als resultaat van een uitgebreide externe audit op het gebied van kwaliteitsmanagement door Vinçotte.

Het kwaliteitslabel ISO-9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsbeleid en legt de nadruk op het hebben van een efficiënt gedocumenteerd kwaliteitssysteem en een professionele klantgerichte werking.

Door het toepassen van dit kwaliteitsmanagementsysteem binnen onze bedrijfsprocessen zorgen wij ervoor dat het kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers op een hoog niveau wordt gestimuleerd en gehandhaafd.

Om het ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat te behouden wordt Cenergie op regelmatige basis aan een externe kwaliteitsaudit onderworpen door een onafhankelijk controle-organisme.
Het mogen voeren van dit kwaliteitslabel betekent dat we onze kwaliteitsbeheersing continu op een hoog niveau houden. Voor onze klanten en al onze stakeholders is dit de waarborg voor onze constante waakzaamheid over de kwaliteit van onze projecten.