Na bijna twee maanden in semi-lockdown kijkt het Cenergie team er echt naar uit om klanten en collega’s in levenden lijve terug te zien. Zoals alle bedrijven moeten we ons aanpassen aan de nieuwe omstandigheden van werken in de post-lockdown periode. We hervatten stap voor stap onze activiteit in de Cenergie kantoren te Antwerpen en Brussel. Dat stelt ons voor heel wat uitdagingen, maar de genomen Corona-preventiemaatregelen zullen geen impact hebben op de kwaliteit van onze projecten.

Onze medewerkers werken deels van thuis uit en “face-to-face meetings” worden voorlopig zoveel mogelijk vervangen door digitale communicatie. We respecteren onze planning en de continuïteit van onze diensten is en blijft verzekerd op het normale niveau.

Door innovatieve technologieën aan te reiken voor duurzamer energie- en hulpbronnengebruik en de milieuprestaties van gebouwen gedurende hun hele levenscyclus te verbeteren, gaat Cenergie met een extra dosis vastberadenheid de kansen grijpen die de Corona crisis biedt om mee zorg te dragen voor de levenskwaliteit van toekomstige generaties.